Софийският телеком NET1 и SoftUni стартират курс  Computer  Networking Fundamentals.

...
Софийският телеком NET1 и SoftUni стартират курс  Computer  Networking Fundamentals.
Коментари Харесай

NET1 и SoftUni стартират курс „Изграждане на компютърни мрежи“

Софийският телеком NET1 и SoftUni започват курс  Computer  Networking Fundamentals. Той ще се организира от 25 септември до 18 ноември и ще има за цел да вкара и запознае курсистите с главните правила на построяването и действието на компютърните мрежи.
Специалисти от NET1 ще организират практическите занимания и демонстрации по време на курса. Те ще дадат опция за работа с действително съоръжение, както и за придобиване на на практика опит от топ специалистите на NET1.
Подготвените демонстрации  са за „ кримпване ” на кабели, „ сплайсване ” на оптика и редица други извършения с истински устройства и конфигурации, които са действително използвани при построяването на компютърни мрежи. Това ще даде постоянна основа и убеденост на приключилите курса за реализирането им  в  тази сферата. Най-добре представилите се курсисти ще получат неповторимата опция да натрупат познания в действителна среда на стаж в NET1.
Курсът ще стартира с съществени понятия и концепции, и последователно ще задълбочи в разнообразни типове протоколи, с цел да разберете за какво те са нужни и по какъв начин работят.
Друго преимущество на образованието е, че не се концентрира върху един вендор, а върху индустриални стандарти и отворени протоколи. Всичко това, дружно с изключителната практическа устременост и упражненията, ще помогне на курсистите да придобият разнообразни умения в следните насоки:
Разбиране на правилото на работа на компютърните мрежиПридобиване на познания за разнообразни технологии и протоколиПрактическо настройване на мрежови устройства като суичове и рутериУмения за основаване на дребни и приблизително огромни мрежиУсвояване на умения и метод при търсене на мрежов проблем (troubleshooting)
Курсът включва следните тематики по време на образованието:
Introduction to networkingIP Addresses and host-to-host communicationNetwork Access, security and VLANsLayer 2 redundancy – Spanning Tree ProtocolIP Services and basic routingDynamic routing with OSPFBuilding LAB with Physical DevicesCourse summary
Предвидени са две благоприятни условия за явяване на изпит, както и голям брой потребни запаси. Всички, получили оценка над Много добър (5), ще получат и документ от SoftUni.  Повече за курса и образованието може да се откри  ТУК.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР